Lilje

NORD UCH NORDJV-18 NORDV-21 NJV-18 NV-20-21 DKV-21 Winterbourne Ps I Love You

                           2017-2022

Lilje ble født 31.07.2017 hos Kennel Winterbourne i Sverige. HUn var etter SE U(U)CH Fieldfare Tykes Water og Winterbourne Head Over Heels. Lilje forlot oss så alt for tidlig kun 4 år gammel. Hun fikk påvist alvorlig grad av Spondylose i februar 2022, og i mars måtte jeg la henne slippe etter å ha prøvd det vi kunne av smertelindring og behandlinger. Så urettferdig da hun var så  ung.

Lilje var ei herlig jente som likte seg best når hun fikk ligge i armkroken på sofaen. Hun var aktiv på tur og elsket å apportere. Hun som Molly løp en del venstresvinger på utstillinger og som tittelrekken tilsier så har også Llilje flotte resuktater fra ringen. Hun har flere gruppe og BIS plasseringer, og er andre fielden i Norges historie som er blitt BIS på en offisiell utstillinge. Det var på NSK avd Rogaland sin utstilling i mai 2020. Dommer her var Christian Geelmuyden. Så her plukket hun opp stafettpinnen fra Molly. Hun hadde fine plasseringer fra både Danmark og Sverige og jeg hadde så mange planer for henne, men slik skulle det ikke bli. Hun gav oss 4 1/2 flotte år med mange gode minner og de skal jeg holde tett til hjertet, Hun er dypt savnet av alle her i familien men vissheten om at hun nå er smertefri, hvor enn hun er, gjør det lettere. 

I hjertet gjemt, aldri glemt.............

Molly

INT NORD NORDIC UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 NV-19 NVV-19 Winterbourne Special Design

                                  2010-2020

Molly, min trofaste følgesvenn gjennom nesten 10 år fikk vandre over regnbuebroen onsdag 5.februar2020 etter kort tids sykdom. Årsak...hissig ondartet jurkreft med spredning. Alt skjedde veldig fort....en helg sprang hun som en ungfole rundt i utstillingsringen.....10 dager etter var hun borte. Er helt ufattelig men hun fikk slippe før for mye smerte og ubehag fikk prege dagene. Savnet er stort og hun har eterlatt seg et tomrom. Godt er det å tenke på alt vi har opplevd sammen og spor vi har satt på ferden. Hun var Dronningen og jeg vil savne henne så. 💔

Mestvinnende field spaniel på utstilling i Norg i  2011-2019. 

Molly, INT NORD UCH N SE VCH NJV-11 NORDV-14 DKV-15 Winterbourne Special Design ble født 14.08.2010 og kom fra Kennel Winterbourne i Sverige. Oppdretter er Maria Köhlström. Hun var etter SE U(U)CH  Törnskogen Tom Timmermann og NORDUCH C.I.E NO V-09 SEV-08 NORDV-06 Winterbourne Sahara Hotnight.

Molly var ei dame med mye futt og fart. Hun elsket å løpefritt i all slags terreng og visste å utnytte turene til det fulleste. Hun var for meg en typsik field med alle de egenskapene det innebærer, både når det gjelder temperament og eksteriør. Hun var uten tvil dronningen og satte seg nok på en pidestall og så ned på de andre i flokken. 

Molly gav meg mange stolte øyeblikk både i og utenfor ringen. Hun var første firld spaniel i Norges historie til å vinne Best In Show på en offisiell utstiliing som var på NSK avd Hordaland sin utstilling i 2016. BIS dommer var Rune Brunberg Johansen, mens Christen Lang dømte rasen den dagen. Molly har mange gruppe plasseringer på både NKK og NSK, samt andre hundeklubber. I utlandet har hun også gjort det godt. Hun deltok på Crufts i 2014 og i en stor Open Class ble hun nr 5 med Very Highly Commended diplom. Dommer var Paul Woodland. På DKK Internasjonale utstilling i Vejen i 2019 ble Molly gruppevinner under rasespesialist Ricky-Lochs Romans. Dette er etter hva jeg er blitt fortalt første gang en field har blit 2.BIG på en Internasjonal utstilling i regi av DKK. Så det var også veldig gøy. Så det har ikke stått på rutstillingsesultatene til Molly, hun har satt sine spor og gjort meg veldig stolt og til tider rørt til tårer. 

Molly var min første field og vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte. Hun var god som dagen var lang og fikk hun ha folka sine rundt seg så var livet topp. Savner henne så.....

 

Nyeste kommentarer

07.05 | 19:33

Hei 😊 Jeg er interessert i en tispe valp
Mvh Hedvig

08.03 | 08:47

Hvordan er field spaniel på spor? Jeg ønsker meg en hund som også kan brukes som ettersøkshund (vilt) Jeg har tidligere hatt engelsk springer og har nå en elghundblanding. Jeg går på jakt.

02.02 | 10:06

Hei, Ja det er mange på listen over de som ønsker seg valp. Hvor lenge en må belage seg på å vente er umulig å si dessverre .

21.01 | 20:40

Hei. Vi er en familie (med to barn, 11 og 15 år) som har veldig lyst på hund og er blitt forelsket i Field Spaniel. Vi lurer derfor på om du har lang venteliste og når det evnt kan være aktuelt? Takk😊

Del denne siden