Valpene var leveringsklare til påske og de har alle funnet seg godt til rette hos sine nye familier.

  • Fields Of Joy´s Drops Of Jupiter, Jeppe har flyttet til Karmøy til Aina og Andor Rasmussen.
  • Fields Of Joy´s Drop Dead Beautiful, Linus har flyttet til Drammen til Turid Borgersen m/fam
  • Fields Of Joy´s Double Trouble, Atlas har flyttet til Tønsberg til Audun Kaluseie m/fami
  • Fields Of Joy´s Day Dream Believer, Freddy bor her i Sandnes, rettere sagt Malmheim hod Harald Byberg og Sissel Ann Fløysvik m/familier
  • Fields Of Joy´s Dreams For Okka- og Diamonds N´Pearls, Oda og Henny har flyttet til Kjersti Omdal med familie i Egersund. Henny sameies av Kjersti og meg.
  • Fields Of Joy´s Definitely Maybe, Othilie er blittt igjen her hos oss.

Valpene har fått kost seg ute når det har vært ok vær og de har vært på kjøreturer. Vi har trent litt på hpndtering og å stå på bordet, noe de ikke synes er det kjekkeste de vet. Ellers så er det en del folk innom slik at valpene har fått sosialisert seg med folk i alle aldre. De virker alle veldig trygge, utforskende og sosiale. 

Her får de mat i matstasjonen for første gang. Blir mye søl til å begynne med men Frida er flink til å ta oppvasken :-)

Her får de mat i matstasjonen for første gang. Blir mye søl til å begynne med men Frida er flink til å ta oppvasken :-)

Linus

Jeppe

Oda

Henny

Freddy

Othilie

Atlas

Valpene kom på dag 62, 18.februar 2022. Det ble 8 valper, 4 hanner og 4 tisper. Dessverre så mistet vi en bitteliten tispe på dag to. Fødselen gikk veldi fint og Frida var i fin form hele tiden. 

Vi var i Sverige på parretur til Loui, Fields Of Joy´s As Busy As A Bee uken før jul. Der fikk vi to fine parringer. 12.januar ble drektigheten bekreftet og veterinæren kunne se min 5 valper. En liten uke før forventet termin så vi 8 valper på røntgen. 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.

Nyeste kommentarer

07.05 | 19:33

Hei 😊 Jeg er interessert i en tispe valp
Mvh Hedvig

08.03 | 08:47

Hvordan er field spaniel på spor? Jeg ønsker meg en hund som også kan brukes som ettersøkshund (vilt) Jeg har tidligere hatt engelsk springer og har nå en elghundblanding. Jeg går på jakt.

02.02 | 10:06

Hei, Ja det er mange på listen over de som ønsker seg valp. Hvor lenge en må belage seg på å vente er umulig å si dessverre .

21.01 | 20:40

Hei. Vi er en familie (med to barn, 11 og 15 år) som har veldig lyst på hund og er blitt forelsket i Field Spaniel. Vi lurer derfor på om du har lang venteliste og når det evnt kan være aktuelt? Takk😊

Del denne siden