RAS Field Spaniel

RAS står for rasespesifikke avlsstrategier og er et viktig redskap for å sikre sunn hundeavl nå og i fremtiden. Dette er et bevegelig dokument som betyr at etter en viss tid skal klubben ta for seg de kortsiktige målene og vurdere om strategien har gitt de ønskede resultatene. Er ikke ønsket mål oppnådd, må nye kortsiktige mål lages og eventuelt endre på strategien. De langsiktige målene skal ikke endres. På denne måten er dette er dokument som stadig er i endring og som vil hjelpe oss på vei mot avl av funksjonelt friske hunder med rasetypisk konstruksjon og mentalitet, som kan leve et langt og lykkelig liv til glede for seg selv, sine eiere og samfunnet. Et slikt dokument er kanskje ekstra viktig for oss som driver avl med en "liten" rase. 

Nyeste kommentarer

07.05 | 19:33

Hei 😊 Jeg er interessert i en tispe valp
Mvh Hedvig

08.03 | 08:47

Hvordan er field spaniel på spor? Jeg ønsker meg en hund som også kan brukes som ettersøkshund (vilt) Jeg har tidligere hatt engelsk springer og har nå en elghundblanding. Jeg går på jakt.

02.02 | 10:06

Hei, Ja det er mange på listen over de som ønsker seg valp. Hvor lenge en må belage seg på å vente er umulig å si dessverre .

21.01 | 20:40

Hei. Vi er en familie (med to barn, 11 og 15 år) som har veldig lyst på hund og er blitt forelsket i Field Spaniel. Vi lurer derfor på om du har lang venteliste og når det evnt kan være aktuelt? Takk😊

Del denne siden